Home » Huiskamerproject

Huiskamerproject | wekelijkse activiteiten

21 nov.  Om 13.30 vertrek naar Beek naar het Eyewitness museum, gevestigd in Villa Hennekens aan de Maastrichterlaan 45. Hier wordt het verhaal van de WO2 verteld via de Duitse militair August Segel die de bezoekers meeneemt naar de belangrijkste slagvelden van de oorlog. Entree bedraagt 8 euro, de eigen bijdrage wordt 4 euro. Geef ook even door of je kunt rijden die dag.

 

28 nov. BLOEMSCHIKKEN BIJ ARTIDE -  de bijdrage vanuit de Huiskamer komt op 10 euro, zodat je zelf nog 20 euro betaalt.

5 december: vanaf 13.30 uur samenzijn in Herberg de Remise .

 

12 december: Om 10.30 uur vertrek vanaf de Remise naar Aken voor een korte stadswandeling en bezoek aan de Kerstmarkt. Mogelijk dat we er nog een korte excursie aan toevoegen. Geef even door als je meegaat en kunt rijden.

 

18 december: Om 19.30 uur, bijeenkomst van de leesclub in Herberg de Remise.

 

19 december: Om 13.00 uur, samenzijn in Kerstsfeer in Herberg de Remise waarbij we gezorgd hebben voor wat kleinere gerechten. De eigen bijdrage is 3 euro en je krijgt hier een consumptie voor terug. Gedurende deze middag gaan we tussen de verschillende gangen door met de dialectquiz. Geef wel door of je erbij kunt zijn zodat we weten hoeveel deelnemers we hebben. Je deelname is definitief na betaling van je eigen bijdrage.

 

2 januari: Om 13.30 uur: Nieuwjaarsborrel in Herberg de Remise.

 

9 januari: Om 13.30 uur: Inloop bij Herberg de Remise en om 14.00 uur starten we samen met de heer Jean Phillippe Rieu de informatieve bijeenkomst.